Információk

Elérhetőség

Cégnév / Név:
Medicpoint Kft.
Cím:
Pest, 1155 Budapest, Rekettye u.63.
Telefon:
Áruház neve:
Disney Bazár
Adószám:
23534777-2-42
EU adószám:
HU23534777
Cégjegyzék szám:
01-09-97013
Kapcsolattartó neve:
László Tamás
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36309647833
Kapcsolattartó e-mail címe:
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 500 Ft

Kapcsolatfelvétel

Szállítás

Házhozszállítás futárral
Magyarországon belül, a felvételt követő munkanapon 8-18 óra között kézbesítjük a küldeményeket.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
29 999  Ft
1 750 Ft
30 000  Ft
-
Ingyenes!

Fizetés

Bankkártyás fizetés az Simple rendszerén keresztül
A Simplepay bankkártyás fizetés segítségével Ön gyorsan, biztonságosan és kényelmesen intézheti az online vásárlást. A Simplepay bankkártyás fizetéssel egyszerűen kiegyenlítheti a termékek ellenértékét a Simplepay fizetőoldalán, melyről azonnali visszaigazolást kap Webáruházunk.
Simplepay bankkártyás fizetési mód igénybevételével Ön a megrendelt termékeket a megrendelési folyamat végén azonnal kifizetheti. A fizetés során Ön olyan bankkártyát használhat, amelynél a kibocsátó bank engedélyezte az online fizetés lehetőségét. Kártyaadatainak biztonságát a Simplepay SSL titkosítással ellátott fizetőoldala biztosítja. A vásárlás véglegesítése után e-mailben is visszaigazolják a fizetés eredményét, illetve elküldik Önnek az úgynevezett tranzakcióazonosítót. Ez a szám azonosítja a bank felé a bankkártyás fizetést.
Utánvéttel
Utánvéttel történő fizetés esetében Ön a terméket kézbesítő futárnak készpénzben fizeti meg a termék vételárát, és a szállítási költséget. Utánvéttel történő fizetés esetében csak készpénzes fizetés lehetséges.A csomag ellenértékét átvételekor a futárnál fizetheti ki, ebben az esetben 250 forint utánvét-kezelési költséget számítunk fel.