Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.11.08 09:26

Karácsonyi Disney ágyneműhuzat fiúknak

Karácsonyra az a legszebb ajándék a gyerekeknek, ami mesével ajándékozza meg őket. Mindig van egy aktuális kedvenc mese, mesehős, igaz? A Disney ágyneműhuzatok mesés álmokba ringatják a fiúkat, kalandos, de mesés álmokba.

 

Már csak ki kell választani, hogy a Verdákkal szeretne száguldani, a Mancs őrjárattal segíteni a bajba jutottakon, vagy a Thomas-sal szeretne kalandokba keveredni. Az biztos, hogy a puha, meleg és színes Disney ágyneműhuzat nyugodt alvást és szép álmokat nyújt.

Disney ágyneműhuzat fiúknak

A lányok hercegnők szeretnének lenni, de a mai fiúk már nem annyira lovon vágtázó lovagok vagy hercegek, hanem inkább okosak és kalandosak. Ezért a mesékben is sokkal hangsúlyosabb szerepet kap ma már az, hogy ésszel oldják meg a gondolat. Ötletesen segítenek a bajba jutottakon.

 

Minden fiúnak szüksége van egy kutyára, mondták régen. Ma már ez nem mindig oldható meg, de a Mancs őrjárat mesével, és a hozzá tartozó Disney ágyneműhuzattal egyszerre több kutyust is adhatunk a gyermek álmainak.

 

 

 

Disney ágyneműhuzatok karácsonyra

Ágyneműhuzatot adni karácsonyra fiúknak, azért jó ötlet, mert a kedvenc meséik lesznek rajta. Színesben, jó nagy méretben. Persze, az ajándék attól is függ, h9gy melyik a kedvenc meséjük, mesehősük. Thomas, ahogy pöfög. Mancs őrjárat kutyái, ahogy csóválnak. A Verdák mosolygós autói, ahogy hasítanak a szélben vagy beszélgetnek egymással.

 

 

A Disney ágyneműhuzat tökéletesen megfelel a fiúk igényeinek. Puha, meleg, és színes, mesehősös. Ezen kívül könnyen kezelhető, gyakran mosható, színtartó, strapabíró. Igazi 2in1 ajándék ötlet karácsonyra, mert a fiúk örülni fognak neki, a szülők pedig egy tartós, profi, könnyen kezelhető ágyneműhuzattal dolgozhatnak.

 

Összegezve

A Disney ágyneműhuzat remek karácsonyi ajándék ötlet fiúknak. Színes mesefigurák ágyneműhuzatról van, rajtuk a fiúk körében népszerű mesék hőseivel, Thomas a gőzmozdony, Verdák és a Mancs őrjárat kedves kutyusai. Mindemellett az ágyneműhuzat teljes mértékben kiszolgálja a gyermek egészségügyi igényeit is. Pamut anyaga jól szellőzik, hőtartó, könnyű mosni és strapabíró. Ideálisan színes és közben praktikus ajándék ötlet karácsonyra fiúknak.