Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.11.30 06:17

Jégvarázs törölközők vásárlása

A gyerkőc szereti a Jégvarázs mesét? Te pedig szeretnéd este időben kiszedni a kádból? Lehetetlen küldetés, de Te trükkös vagy!

 

A Jégvarázs törölköző megoldja, hogy a csemete ne húzza a végtelenségig az esti pacsálást, és nevetve másszon ki a vízből, az ő csodálatos jégvarázs törölközőjébe.

 

Trükkös, jégvarázs törölköző vásárlás mellé békés családi este jár ajándékba.

 

Jégvarázs vásárlás – A törölköző tulajdonságai

A népszerű Jégvarázs mese hősei a fürdőszobában és a nyáros strandon is velünk lehet. A mesehősök már az esti fürdésnél csatlakoznak hozzánk,hogy mese és nevetés kísérje a gyermeket az ágyba, az álmaiba.

Ki ne ismerné a már kihűlt a víz muszáj befejezni a pacsálás, de anyuuuu csak még egy perc…

jelenetet ?

 

De most egycsapásra megoldhatod ezt a gondot, gyere lányom, Anna és Elza vár rád, ugorj a törölköződbe.

 

 

 

Jégvarázs törölköző vásárlás - Előnyök

A Jégvarázs hősök egyszerre erősek, kedvesek és igazán kalandosak. A gyerkőc alig várja már, hogy újra és újra megnézzétek a mesét. ezért a törölközőt is imádni fogja.

 

A törölköző mérete 140*70 centiméter. Az anyaga 100% pamut. Remek nedvszívó, ami fontos, hiszen a kölök csak úgy csinál, mintha megtörölközne, és máris pattan az ágyra, vizesen. Ugye?

 

A jégvarázs törölköző esélyt ad, hogy a gyermek szárazon kerüljön ágyba. 30 fokon mosható, bírja a gyakori mosást is.

 

 

Jégvarázs törölköző vásárlás – Vigyázat!

A Jégvarázs mese második része már megy a moziban, és már színházban is játsszák, ennyire népszerűek a testvérek, akik titkok és varázslat után nyomoznak.

 

A Jégvarázs törölköző viszont óriási veszélyben lesz otthon, ha csemetéd nem egyke, mert a tesója folyton el fogja lopikálni, és ebből állandó kiabálós, könnyes jelenetek lesznek.

Muszáj ezt megelőzni, és minden tesónak saját jégvarázs törölközőt kell biztosítani, a béke kedvéért.

 

Összegezve

A törölköző a mindennapjaink része. Része a lefekvés előtti rutinnak, ami az alváshoz, az álmokhoz vezet. Épp ezért nagyion fontos, hogy milyen törölköző és ágynemű kíséri a csemetét a fantáziadús álmai közé.

Ha szereti a Jégvarázs mesét, egyértelmű választás a színes, mesés törölköző. Vigyázat! Minden gyermeknek kell saját, különben háború lesz. Jégvarázs törölközőt mindenkinek.