Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.10.05 18:52

Disney ágyneműhuzat mosása

A disney ágyneműhuzatok jellemzően gyerekeknek, illetve nagy disney mesék rajongóknak való. Ezen kívül olyan családoknak, ahol szeretik a nagyon színes, mesefigurákkal díszített puha pamut ágyneműhuzatokat.

 

A viccet félretéve., Disney ágyneműhuzatok ovisoknak valók, akik a kedvenc mesehőseikkel díszített ágyneműhuzatban talán nagyobb kedvvel bújnak ágyba esténként.

 

Az ágyneműhuzatok tökéletes passzolnak az ovisok igényeihez, és megfelelnek mindhárom alapkövetelménynek, ráadásul könnyű őket mosni. Ez nagyon fontos.

 

 

 

 

Disney ágyneműhuzatok fontos tulajdonságai

A gyerkőcöknek fontosak a világos, színes, mesefigurás ágyneműhuzatok, bár a koszolódás miatt a sötétebb színek praktikusabbak lennének.

 

Az ismert és szeretett mesefigurák miatt pedig fontos, hogy az ágyneműhuzat jó minőségű legyen, és a színek és figurák is bírják a mosást. Hiszen a gyermek ágyneműt gyakran kell mosni, mert koszos tappancsokkal is felmászik az ágyára, illetve még előfordulhatnak éjszakai balesetek is.

 

Fontos az is, hogy jól szellőző és megfelelő hőtartással rendelkező ágynemű anyag legyen, mert a kicsik még nagyon érzékenyek a hőmérsékletváltozásra, és sajnos manapság éjszakára is nagyon lehűl a levegő, még nyáros is, amikor nincs fűtés sok lakásban.

 

Ezeknek az elvárt tulajdonságoknak a pamut Disney ágyneműhuzatok tökéletesen megfelelnek. Pamutból készültek, ami puha, kellemes anyag a bőrnek. Jól szellőzik, tartja a meleget és adott esetben felszívja a nedvességet. Optimális.

 

 

Disney ágyneműhuzatok mosása

 

Mivel a gyerkőcök ágyneműjét gyakran kell mosni, ezért fontos, hogy erre eleve felkészüljünk.

 

A Disney ágyneműhuzatok 100%ban pamutból vannak, ezért jól bírják a gyűrődést, és nem kell őket vasalni sem. A gyakori mosás sem okoz problémát, akár naponta lehet mosni őket.

 

Érdemes a színét befelé fordítva mosni, így megóvjuk a mintát a sérülésektől, illetve lassabban kopik meg.

 

40 fokon lehet mosni őket a sérülés veszélye nélkül, érdemes ezt szem előtt tartani.

 

Összegezve

 

A Disney ágyneműhuzatok mosása könnyű, mosógépben akár naponta mosható, 40 fokon. Vasalni nem kell. Az ágyneműhuzat 100%ban pamutból készült, így bőrbarát, puha, a gyerekek kedvence és nem csak a mesefigurák miatt.