Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.10.17 12:16

Disney ágyneműhuzat anyaga

A Disney ágyneműhuzatok legfontosabb tulajdonsága az, hogy szerethetőek. A szépséges mesék ismert és szeretett hősei segítenek a délutáni és éjszakai pihenésben, vagy legalább abban, hogy a gyerkőc szívesen bújjon ágyba.

 

A színes mesehősös ágyneműhuzat pozitív hangulatot, közös élmények emlékét közvetít, jó érzést és talán egy kis biztonságérzetet is adhat a gyermeknek.

 

Mindezeken túl, az ágyneműhuzatnak azért több technikai feladata is van, aminek fontos megfelelnie, ezért lényeges, hogy milyen anyagból készült ágyneműben alszik a gyermek.

Disney ágyneműhuzatok anyaga

 

Az ágynemű és az ágyneműhuzat anyaga a kulcsa annak, hogy a gyermeked fázik alatta, vagy dörzsöli a bőrét, vagy éppen lucskosra izzadja magát és nyugtalanul vergődik egész éjjel.

 

Nem elegendő, hogy az ágyneműhuzat szép és vonzó a gyermek számára. Szerencsés, ha a mesehős a kedvenc, szerencsés, ha az ágyneműhuzat vidáman színes, de mindez eltörpül amellett, hogy egészséges-e benne aludni.

 

Az ágyneműhuzat anyagától is függ, hogy megfelelően szellőzik-e, és milyen jó a hőtartása. Ha megfelelő, akkor a nem fog sem fázni, sem izzadni alatta és nyugodt lesz az éjszaka. Mert a kicsik még nagyon érzékenyek a hőmérsékletváltozásra, és sajnos manapság éjszakára is nagyon lehűl a levegő, még nyáron is, amikor nincs fűtés sok lakásban.

 

Az is érdemi szempont, hogy a finom tapintató legyen az ágyneműhuzat, szeresse a kicsi bőrét, és kellemes legyen beleburkolózni, aludni benne.

 

Technikailag ez a felnőttnek fontos, de lényeges szempont, hogy a gyerkőcök ágyneműjét gyakran kell mosni, ezért fontos, hogy erre eleve felkészüljünk mikor ágyneműt és ágyneműhuzatot választunk.

 

A pamut ágyneműhuzat szellőzése remek, a hőtartása kiváló, és a rendkívül finom érzés a bőrnek, még az arc bőrének is, összességében a legjobb választás gyermek ágyneműhuzatnak.

 

A Disney ágyneműhuzatok 100%ban pamutból vannak, ezért jól bírják a gyűrődést, és nem kell őket vasalni sem. A gyakori mosás sem okoz problémát, akár naponta lehet mosni őket. Érdemes a színét befelé fordítva mosni, így megóvjuk a mintát a sérülésektől, illetve lassabban kopik meg. 40 fokon lehet mosni őket a sérülés veszélye nélkül, érdemes ezt szem előtt tartani.

 


Disney ágyneműhuzatok költséghatékonysága

Az ismert és szeretett mesefigurák miatt fontos, hogy az ágyneműhuzat jó minőségű legyen, és viszonylag hosszú élettartamú.

Tehát a költséghatékonyság szempontjából az alábbi tulajdonságokkal kell rendelkeznie egy jó ágyneműhuzatnak.

 

  • könnyű kezelhetőség
  • tartósság
  • bírja a gyűrődést sérülés nélkül
  • bírja a gyakori mosást
  • jó szellőzéssel és hőtartással rendelkezik

 

Ezeknek az elvárt tulajdonságoknak a pamut Disney ágyneműhuzatok tökéletesen megfelelnek.

Pamutból készültek, ami puha, kellemes anyag a bőrnek. Jól szellőzik, tartja a meleget és adott esetben felszívja a nedvességet. Könnyen kezelhető, gyakran és átlagos hőmérsékleten mosható, nem kell vasalni, hosszú élettartamú. Optimális és költséghatékony választás.