Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.12.22 19:39

A cuki Bing nyuszi párnahuzatokon is hódít!

Cuki Bing nyuszi egycsapásra lett szupersztár az ovisok között. Vidám, színes figurák, életközeli helyzetek és párbeszédek. Az ovisok kedvence nem si lehet más, mint egy cuki beszélő mesefigura.

 

Az ovisok kedvence már párnahuzatokon is a gyermekkel lehet, és segíti az elalvást az oviban és otthon is.

A cuki Bing nyuszis párnahuzat remek ajándék az ovis gyermekeknek.

A cuki Bing nyuszi párnahuzatok tulajdonságai

 

A gyermeket nem érdekli, hogy milyen anyagból van, és mennyire strapabíró a párnahuzat, Őt csak az érdekli, hogy a Cuki nyuszi van rajta a kedves meséből.

 

Téged azonban érdekelhet, hogy a párnahuzat 100% poliészter. Ami azt jelenti, hogy könnyen kezelhető, nehezen gyűrődik, könnyen és gyakran tisztítható.

 

 

 

A cuki Bing nyuszi párnahuzat az ovisok kedvence

 

Az ovisok szeretnek cuki mesehősöket ölelgetni, hurcolni magukkal, játszani velük. A párna, és a párnahuzaton lévő mesehős tökéletes játszótárs is lehet. Ráadásul megkönnyítheti a délutáni alvást az oviban, és az esti lefekvést otthon.

 

Szerencsére Bing nyuszi a kislányok és a kisfiúk számára is ideális játszópajtás, ezért nem fognak összeveszni rajtuk a gyerekek, ha van elég nyuszis párnahuzat az oviban, és otthon is.

A párnahuzat bírja a mosást, és megtartja a színeit és a mintáját. nem kel aggódni azon, hogy Bing nyuszi és társai egyszer csak eltűnnek a párnáról.

 

Ha mosolyt akarunk a gyermek arcára varázsolni, Bing nyuszi a legjobb választás. Alváshoz, játékhoz, ovis hétköznapokhoz.

 

 

Összegezve

A kisgyermekek az oviban még a kedves mesehősöket szeretik. Az egyszerű, jól érthető és életközeli történeteket. Bing nyuszi és barátai tökéletes hősei a minden napoknak, ovis szemmel nézve. nem csoda, hogy azonnal népszerűek lettek.

Bing nyuszi most már ott van a párnahuzatokon is, ami praktikus és kedves kiegészítője az ovis gyerkőc életének. Elalváshoz, játékhoz, a hétköznapokhoz.

 

Ha mosolyt akarunk a gyermek arcára varázsolni, Bing nyuszi a legjobb választás. Válaszd ki a gyermek kedvenceit a cuki Bing nyuszis párnahuzatok közül.