Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.11.17 21:26

Csodás Jégvarázs takarók

A takaró az, ami a gyerekszoba hangulatát, színeit és hőseit meghatározza. A takaró ad puha meleget és vigaszt a sötét téli napokon.

 

A csodás Jégvarázs takarók pedig ezen kívül szépséget, vidámságot és vagányságot is adnak a gyermekeknek, ha szeretik a Jégvarázs hőseit és kalandjait.

Jégvarázs takarók tulajdonságai

 

A népszerű Jégvarázs mese hősei a takarón is velünk lehetnek. beköltözve ezzel a hétköznapjainkba, az esti mesék és a gyerekjátékok birodalmába.

A takaró az, amivel napközben letakarjuk a gyermek ágyát, este a kishölgy belebújik, amíg mesét nézünk együtt, hideg éjjeleken pedig a paplan fölé még ezzel is betakarjuk, hogy biztosan melegben legyen.

 

A Jégvarázs takaró az, amit a vállára kötve kalandokat élhet át a barátnőivel és a tesójával. Ami alá elbújva újabb izgalmakat találhatnak ki.

 

 

 

Jégvarázs takarók előnyei

A Jégvarázs hősök egyszerre erősek, kedvesek és varázslatosak. A legtöbb kislány ilyen szeretne lenni, ezért a takaró remek választás számukra.

A polár takaró mérete 100*150 centiméter. Az anyaga 100% poliészter. A takaró súlya nagyon könnyű, akár takarózáshoz, akár játékhoz használjuk.

 

Könnyen kezelhető, nem csomósodik össze, nem gyűrődik, könnyen kirúgja magát. 30 fokon mosható, bírja a gyakori mosást is.

 

Jégvarázs takarók kalandjai

A Jégvarázs mese második része megy a moziban, és már színházban is játsszák, ennyire népszerűek a testvérek, akik titkok és varázslat után nyomoznak.

 

A könnyű polár takaró, és a színes, vidám Jégvarázs mesehősök garantálják, hogy a gyermek magával vigye mindenhová. A takaró bírja a gyűrődést, meg se kottyan neki az autózás, hétvégi kirándulások, gyerekkalandok.

 

Összegezve

A Jégvarázs takarókon a mese kedves hősei idézik vissza a kalandos, varázslatos perceket. Ezzel bíztatva a gyerkőcöt arra, hogy otthon folytatva a mesét, kitalálja a saját kalandjait, elmondja a saját meséit. A Jégvarázs takaró pedig a legjobb választás arra, hogy belebújjon, amikor mesét olvasunk neki, vagy elbújjon alatta a barátnőivel, és egymásnak meséljenek. A könnyű polár takaró jól bírja a kalandokat, a gyűrődést és a gyakori mosást is. Kedves hangulatot teremt a gyerekszobában, ha letakarjuk vele az ágyat, vagy betakarjuk vele a gyermeket.