Blog

3+1 hasznos testhő- és vízhőmérő eszköz a háztartásba – DisneyBazár-ajánlat!

Mérni, mérni – de mivel? Óriáskijelzős? Cuki mesefigurás? Okostelóval összeköthető? Neked melyik a kedvenced? Bemutatunk 3+1 digitális hőmérőt kínálatunkból! 

   

  Gipszszobrocskák babakezekről és -tappancsokról – készítsd el otthon, nagyon egyszerű!

  A saját készítésű emlékeket mindig nagy becsben tartjuk, és sokkal személyesebb, kedvesebb gesztus is ilyesmit ajándékozni. Ha szeretnéd igazán egyedi ajándékkal meglepni a nagyszülőket, ötletes, szórakoztató ajándékot vinnél új baba érkezésekor a szülőknek, vagy csak egy klassz családi kreatívkodásra vágytok, ezt érdemes kipróbálni. Bemutatjuk a családi lenyomatkészítő csomagot!

  Disney Bazár
  2021.02.25 17:01
  Ajándékötletek húsvétra a DisneyBazártól!

  Végre rákapcsolt a tavasz, egyre szebb az idő, és hamarosan itt a legszebb tavaszi ünnepünk is: a húsvét! Ha szeretnéd gyorsan és egyszerűen megoldani az ajándékvásárlást, nézz körül a DisneyBazárban a népszerű mesefigurákkal díszített ruhák, ágyneműk, kiegészítők és készségfejlesztő játékok között! Mutatunk pár klassz húsvéti ajándékötletet kicsiknek és nagyoknak!

  Talpig Mancsban! – A legjobb ajánlataink igazi Mancs őrjárat rajongóknak

  Ha Mancs őrjárat rajongó kisgyerek van a családban, egészen biztos, hogy választott kedvenc szereplőt is a szupercsapatból. Viszont a huszadik Mancs őrjáratos játék már egyszerűen sehol sem fér el (nem is biztos, hogy kell), úgyhogy vessük be a szülői praktikumot! Mancs őrjáratos hasznos holmikat a gyerekszobába!

  Legyen otthon saját mesemozitok! – 7 gyorstipp szülőknek

  Minden szülőnél eljön a perc, amikor úgy érzi, már egyszerűen nincsen több mesevideó a YouTube-on, vagy képtelenség, hogy a Jégvarázs le tud menni negyedszerre is egy nap, sőt azon veszi észre magát, hogy már az ő fejében is egész nap a Mancs Őrjárat főcímdala ismétlődik. „Semmi baj, semmi gond… mancs a kézben…” És akkor még szervezzünk otthoni mesemozit is? Na ne! Pedig itt most épp erre buzdítunk!

  2021.01.16 20:36
  Nadrágok téli mókához

  A legfontosabb szempont, amikor télen a szabadban vagyunk, hogy ne fázzunk bennük a mínusz fokokban sem. Persze egyáltalán nem mellékes azonban az sem, hogy a kényelem mellett mennyire divatos az adott darab. Ez már kisgyermek korban is fontos, hiszen a kicsik sem vesznek fel akármit, főleg, ha már óvodás vagy iskolás korú az adott gyerkőc.

  Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen nadrágokat vásároljunk a téli időszakra.

  Ami nem hiányozhat a baba téli ruhatárából

  Egy baba esetében nagyon nem mindegy, hogy milyen ruházattal látjuk el. Először is, fontos megnézni, hogy milyen idő is van valójában, de az sem mindegy, hogy mekkora gyerkőcről is van szó pontosan. A hideg időben biztosan szüksége lesz bundazsákra, nadrágra, illetve egyéb kiegészítőre is, amely megvédi őt az időjárás viszontagságaitól.

  Ebből a cikkből kiderül, hogy mi az, ami nem hiányozhat a baba téli ruhatárából.

  2020.12.04 19:37

  Nem tudjuk, hogy mivel lepjük meg a gyermekünket névnapján, születésnapján, esetleg karácsonykor? Valami hasznosat szeretnénk Mikulásra a sok-sok csokoládé helyett? Akkor érdemes körbe nézni a gyerek köntös választékban, ahol számos egyedi és puha terméket találhatunk.

  Ebben a cikkben megismerkedhetsz a gyerek köntös választékkal.

  Karácsony közeledtével egyre többször gondolkodunk el, hogy mit is adjunk a gyermeknek ajándékba. Vajon minek örülne a gyermek a fa alatt, mivel lepheti meg a szülő és a nagymama a család legkisebb tagját? Az ünnepléshez szorosan kapcsolódik a meglepetések átadása, amelyet a gyerkőcök a legjobban várnak ezeken a napokon.

  Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen ajándékkal lephetjük meg a gyermeket karácsonykor.

  Milyen anyagból legyen a kocsikabát?

  A gyermekek bőre az első hetekben nagyon érzékeny, ezért fontos, hogy az időjárást figyelembe véve alakítsuk ki a baba ruhatárát. Mindegy, hogy milyen anyaggal érintkezik a bőre, bármi irritáló lehet a számára. Az elején érdemes pár organikus biopamut terméket beszereznünk az alsóbb rétegekhez. A külső viszont feleljen meg az időjárás viszontagságainak, így itt már érdemes figyelmet szentelni a minőségre és a funkcióra.

  Ebből a cikkből kiderül, hogy milyen anyagból legyen a kocsikabát.