Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.12.12 11:05

Ágyneműhuzatok Minnie rajongóknak

 

Minnie egér, vagyis Minnie Mouse már nagyon régen szórakoztatja a gyerekeket és a családokat. Egészen pontosan 1928 óta. A vidám egérhölgy lassan egy évszázada népszerűsége töretlen.

 

Minnie a kicsinyek hercegnője. Szép, kedves, és közben csak vidámságot ad a gyermekeknek. Nincsenek elvárások, feltételek. Csak vidámság és nevetés.

Nem csoda, hogy Minnie egérnek rengeteg rajongója van, aki imádnak az ő képével díszített ágyneműben aludni. Ha a Te gyermeked is rajongó, akkor a legjobb helyen vagy.

Minnie Ágyneműhuzatok előnyei

 

A vidáman és feltűnően lányosan öltözködő Minnie mindig vidám percekkel ajándékoz meg. ezért tulajdonképpen az egyetlen szempont, hogy Minnie rajta legyen az ágyneműn, nem igaz?

A gyermeket nem érdekli, hogy milyen anyagból van, és mennyire strapabíró. Csak az érdekli, hogy a kedvence odasimul az ő arcocskájához esténkét, és elkíséri az álmaiba is.

 

Téged azonban érdekelhet, hogy az ágyneműhuzat két részes, paplan és párnahuzat is van benne. Az ágyneműhuzat szett anyaga 100% pamut. Ami azt jelenti, hogy puha, nem bántja a gyermek bőrét, sőt, simogatóan kellemes tapintású.

A pamut ágyneműhuzat optimálisan szellőzik, és ha kell, felszívja a nedvességet is. Jól bírja a mosást is, nem deformálódik, és a színét sem veszíti el.

 

 

Minnie Ágyneműhuzatok rajongók

 

Ha gyermeked Minnie rajongó, akkor valószínűleg keresed az új és újabb Minnie mintás ágyneműhuzatokat. Szerencsére nálunk több mintából is választhatsz a kis hölgynek, és nem fognak összeveszni, ha mindkét testvér Minnie rajongó, és összekeverni sem fogják őket.

 

Minnie rajongóknak egy ilyen ágyneműhuzat igazi kincs, ezért karácsonyra tökéletes ajándék. És ne feledkezz meg a leányzó barátnőiről sem, akik valószínűleg ugyanolyan Minnie rajongók, mint a gyermeked. Legyen nekik is szép ünnepük. Neked pedig egy könnyen jött ajándék ötlet.

 

 

Összegezve

A Minnie ágyneműhuzat remek karácsonyi ajándék ötlet kislányoknak, Minnie rajongóknak. A vidám egérhölgy színes ruhái, széles mosolya nagyszerű társ az alváshoz.

Mindemellett az ágyneműhuzat teljes mértékben kiszolgálja a gyermek egészségügyi igényeit is. Pamut anyaga jól szellőzik, hőtartó, könnyű mosni és strapabíró.

Ha gyermeked igazi Minnie rajongó, akkor érdemes körülnézned a disney párnák között is.