Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.12.29 18:04

Ágynemű gyerekeknek

Az, hogy milyen ágyneműben alszik a gyermek, marginális kérdés minden korosztály számára. Az ágynemű tulajdonságai, textúrája, színei meghatározzák az alvás minőségét. A gyermek alvása vagy nem alvása pedig meghatározza a családi élet minőségét. Nem igaz?

 

Tehát a gyermek ágynemű nem lehet akármilyen. Nézzük meg a legnépszerűbb ágyneműket, hogy mikor, kinek az alvását tudja nagymértékben segíteni.

 

 

Babaágynemű kicsi gyerekeknek

 

Kezdjük a legkisebbekkel. Náluk nem csupán arra szolgál az ágynemű, hogy jól aludjanak, hanem az egészségük megóvása is szerepel az ágynemű feladatai között.

A baba ágyneműnek jól kell szellőzni, de melegíteni is kell megfelelő mértékben. Fel kell szívni a keletkező izzadtságot, hogy a baba komfortosan alhasson. Gyakran kell mosni a babaágyneműt, magas hőfokon, ezért azt jól kell bírnia az ágyneműnek.

 

Ugyanakkor a klasszikus ágyneműn kívül szükség van például fejvédőre, hogy ne üsse be a fejét, ha mocorog.

Nagy népszerűségnek örvend, a praktikussága miatt is a szoptatós párna, mely szintén a baba komfortját szolgálja ki, és szinte mellesleg az egészégét is aktívan támogatja.

Ezért az ideális babaágynemű puha pamutból készül, és az ágynemű szett része a paplanon és párnán kívül a fejvédő, és akár a szoptatós párna is.

 

 

Disney ágynemű

 

A Disney ágyneműk, vagyis a takarók és a párnák már kicsit nagyobb gyermekeknek valók. Színesek, mesések, és leginkább Disney hősök díszítik, és az óvódás korosztály éppen ezért szereti nagyon.

A Disney ágynemű puha, bőrkímélő anyag. Ha a gyerkőc bőre érzékeny, vagy ha kimondottan a puha takarókat szereti, akkor válasszunk neki pamut vagy polár anyagú Disney takarót.

A takaró súlya könnyű, nem gátolja az alvás közbeni mozgását. A poliészter szálak nem gyűrődnek, nem lesz reggelre egy kupac paplan a gyermek lábánál. Jól bírja a gyakori mosást.

 

 

 

Összegezve

Az ágyneműnek puhának, könnyen kezelhetőnek kell lennie, hogy segítse az alvást, szépítse az álmodást. A babaágyneműnek ezen felül még a biztonságra is gondolni kell. Az ovisok már a Disney takarókat és párnákat szeretik nagyon, melyek szintén megfelelnek az elvárásoknak. Korosztálytól függően, válogass a babaágyneműk és a Disney takarók és párnák között.