Fizetési megoldás
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Látogató számláló
0
0
2
1
2
8
0
Házhozszállítás

Blog
2019.11.24 20:28

A 3 legcukibb Mancs őrjárat párnahuzat

A Disney meséket, filmeket mindenki szereti, legyen kisfiú vagy kislány, gyermek vagy felnőtt. A Mancs őrjáratos párnákat pedig nem csupán a gyerekek, de még a felnőttek is szeretik, annyira cuki.

 

Nem hiszed? Most bemutatjuk 3 legcukibb mancs őrjárat párnahuzatot, hogy ki tudd választani a decemberi kedvencet.

 

 

1.Mancs őrjárat párnahuzat kislányoknak

A mancs őrjárat hősei különleges képességekkel rendelkező kutyusok, akik egy Ryder nevű kisfiúval együtt minden epizódban megmentenek valakit a kaland-öbölben.

 

Cuki kutyusok, szuperhős képességek, kalandok és természetesen boldog befejezés, minden mese végén. Mi kellhet még?

 

A Cuki csajos Mancs őrjárat párnahuzat kislányoknak való, akik ölelgethetik, gyömöszölhetik és mesélhetnek a párnával az ölükben. A cuki párna jó hallgatóság, és remek társ a kalandokban, ahogy a kutyusok a mesében.

 

 

2.Mancs őrjárat párnahuzat fiúknak

 

A Mancs őrjárat kutyusai és kalandjai nagyon vonzóak a kisfiúk számára is. hiszen kutyák, kalandok, és győzelmek.

 

A mancs őrjárat párna remek társ a délutáni és éjszakai alváshoz, ezen kívül a napközbeni játékokban is nagy szerepet kaphat. A vidám mesefigurák az egyik legnépszerűbb Disney mese hőseivel.

 

A párnahuzat bírja a gyűrődést, 100% rugalmas és mosható poliészterből készült.

 

 

A párnahuzat mintája olyan, mint a felnőtt szuperhősök színei és elrendezése. Ezért a kutyusok igazán kedves és vagány szereplői lehetnek a fiúk játékainak. Ezért ez a fiús párna is bekerült a legcukibb párnahuzatok közé.

 

3.Zöld Mancs őrjárat párnahuzat

 

A zöld egy megnyugtató és cuki szín. Fiúk és lányok szobájába is remekül passzol. Sőt, a nappaliba is, ahol a mesenézés zajlik, oda is remekül beilleszthető a zöld alapszíneivel.

 

A narancssárga alapszínű párnahuzat is bekerült a cuki párnák közé, de a zöld sokkal természetesebb, és jobban kiemeli a színes, mosolygó kutyusok cukiságát. Ezért a zöld párnahuzat győzött, de azért, aki szereti a narancssárgát…

 

 

 

Összegezve

Nehéz volt kiválasztani a cuki Mancs őrjárat párnahuzatok közül a 3 legcukibbat. Egy cukiság bomba, a rózsaszín párnahuzat lett a legelső, mert a kutyuslányok és a rózsaszín szín együtt verhetetlenek. de szerencsére a fiús színvilágú párnák között is találtunk egy szuperhősös-mancsosat, ami igazán cuki. És végül, egy népszerű zöldet választottunk, ami fiúknak, lányoknak és még a nappaliban az egész családnak is növelheti a vidámságát és a cuki faktort.

 

Válassz a cuki Mancs őrjárat párnahuzatok közül!